いやあ、疲れた。
ワンシーズンのブランク、ギックリ腰から来た腰痛、連日のレッスン。
今週もよく走りました!
とりあえず明日は、朝早くからセーフティ講習があり、また山に上がるのですが、基本的にはイントラは休みなので一服できそうです。
今日は、山から帰ってお風呂に入って、そのまま数分間落ちていたようでした(笑
2、3分かな。記憶が飛んでいるような気がします。
それで、今日は前から食べたかったウィスラーのレストラン、ラウンドハウスのカレーを食べました。
いつもはもうちょっと安いサンドイッチ&サラダのセット、もしくは自分でおにぎりを作っていくのですが、今週もよく頑張ったから自分のご褒美です。
このカレーというのが、なんでもバンクーバーの有名なインディアン・レストランのシェフが作ったというもので、今季から山でいただけるようになったものです。だから、一度は食べてみたいなあ、と思っていたのでした。
値段の方は、約14ドルほど。ウィスラーに来た時には、ぜひ試してみてください。
Vij’s Curry Stations
at Roundhouse Lodge and Wizard Grill
New this winter,
guests will be able to enjoy a selection of Vij’s curries at the Roundhouse
Lodge on Whistler Mountain and the Wizard Grill at the base of Blackcomb. Chef
Vikram Vij is best known for his award-winning Indian restaurants in Vancouver,
Vij's, Rangoli, and his latest restaurant in South Surrey, MyShanti, as well as his time on the popular television show,
Dragons’ Den. Vij will be making four sampling appearances at the Roundhouse
Lodge throughout the winter season where guests will have the opportunity to
meet him and try some of his curry dishes. His first appearance will be on
December 20, 2014 and his second appearance will be on January 22, 2015 when he
will also be preparing one of the courses for the Winemaker’s Après event
happening that day in Steeps Grill and Wine Bar. The dates for the remaining two
appearances are yet to be announced but will be posted to whistlerblackcomb.com
once confirmed.
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